Reken voor het plaatsen van al uw poorten

Tuinhuizen

Voor de uitbreiding van uw leefruimte kunt u bij Poelaert J Aflsuitingen terecht voor de plaatsing van uw tuinhuis. Hierbij kunt u kiezen uit allerhande materialen van hoge kwaliteit, waarbij wij tijdens elke stap van het proces op maat adviseren zodat u erop kan rekenen dat uw tuinhuis project tot een goed einde komt!

 

Tuinhuizen met zadeldak of met plat dak – bij Poelaert J Afsluitingen is alles mogelijk! Ook voor kleine bijkomende grondwerken en een mooie afwerking bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Poelaert J Aflsuitingen levert tuinhuizen aan huis in de regio Galmaarden, maar ook in Vlaams Brabant ( Halle, Sint Pieters Leeuw, Gooik, Lennik, Roosdaal, Asse, Herne, Ternat, Dilbeek, Affligem) Oost Vlaanderen ( Geraardsbergen, Ninove, Liedekerke, Denderleeuw, Aalst ) en Brussel. Bij de installatie zit ook het gieten en het plaatsen van de betonsokkel inbegrepen. Ook op een bestaande betonsokkel kunnen wij uiteraard uw nieuw tuinhuis plaatsen.

 

Ook voor carports, garageboxen en paardenafsluitingen kunt u bij ons terecht. Contacteer Poelaert J Afsluitingen  voor meer informatie.

 

Bent u op zoek naar een tuinhuis om uw tuin nieuw leven in te blazen? Een offerte voor uw tuinhuis kan u aanvragen via onze contactpagina. Wij komen bij u langs om alle nodige opmetingen te doen en maken op maat van uw noden een vrijblijvende offerte aan.