Reken voor het plaatsen van al uw poorten

Poorten

 

 

Diverse types tuinpoorten, sierpoorten en industriepoorten kan u bij ons verkrijgen. Zo wordt de beveiliging van uw woning, terrein of tuin gegarandeerd, terwijl de nodige elegantie ook verzekerd is. Onze poorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Tuinpoorten

 

De tuinpoort: simpel, doeltreffend en toch mooi in verschillende hoogtes en kleuren. Het perfecte sluitstuk van uw draadafsluiting.

 

Sierpoorten

 

Wie droomde er nog niet van een mooie sierpoort?
Al onze modellen zijn warmbad verzinkt of gemetalliseerd en gecoat in de kleur van uw keuze. Ook een combinatie van metaal en hout behoort tot de mogelijkheden.

 

Gegarandeerd zonder onderhoud en verzekerd voor een optimale levensduur. Samenvoeging van elegantie en efficientie laten ons toe u de poort aan te bieden die uw woning verdient.

 

Al dan niet klassiek of modern, er is altijd wel een poort die bij u past.

 

Uiteraard kunnen al deze sierpoorten in schuifversie verkregen worden. Vrijdragend of op rail.

 

Wat is er vervelender in het donker of als het regent uit uw wagen te moeten stappen, om uw nieuwe poort te openen. Een aangepaste automatisatie en diverse openingssystemen vervolledigen het geheel. Deze kan aangevuld worden met tal van toebehoren zoals video of parlofoon, codeklavier, opening met gsm enz.

Klassieke sierpoorten

 

 

 

Moderne sierpoorten

 

 

 

Schuifpoorten

 

 

Industrie

 

Beveiliging van uw bedrijf is een noodzaak.
Wij kunnen instaan voor de volledige studie om samen met u de ideale oplossing uit te werken aangaande afsluitingen en poorten.

2D poorten

 

Efficentie en degelijkheid. Een mooie prijs / kwaliteit verhouding.

Met de 2 D poorten maakt u steeds de beste keuze.

Speciale realisaties

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met Poelaert J Afsluitingen.

02 396 23 55 info@poelaert-afsluitingen.be
054 56 66 66

Contacteer ons